.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
کسی سراغ باغداران را نمی‌گیرد؛
نماینده شرق استان: جهاد کشاورزی در مواجهه با بحران‌های ‌کشاورزی ناتوان بود
شمال نیوز: شاعری با اشاره به ریزش بخش عمده‌ای از محصول مرکبات در باغ‌های مازندران، افزود: این درحالی‌است که کسی به سراغ باغداران نمی‌رود در شرایطی که سازمان مدیریت بحران در وزارت کشور و اداره‌کل بحران محصولات کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی داریم که وظیفه آنان پیش‌بینی و مدیریت بحران‌ها است.....

شمال نیوز : رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: بحران در بخش محصولات کشاورزی نشان داد که وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار و مواجه شدن با بحران‌های ‌کشاورزی ناتوان بود.

به گزارش شمال نیوز به نقل فارس ، باغداران مازندران در حالی‌که امسال را سال خوبی برای محصولات خود پیش‌بینی می‌کردند با ریزش برف تمام رویاهای آنان نقش برآب شد.

در حالی‌که قبل از برف از قیمت پایین محصولات خود گلایه داشتند و اینکه در بحش خرید تضمینی برای ایام پایانی سال از سوی دولت اقدامی صورت نگرفته با آمدن برف به تمامی محصولات اعم از سالم و یخ‌زده خسارت وارد شد.

بحث خرید محصولات درجه سه و سپس یک و دو از سوی دولت نیز موجب مشکلات بسیاری برای باغداران مازندران شد و به اذعان خود آنان این موضوع نوعی وقت‌گذرانی بود.

* دولت کمک بلاعوض به باغداران را تا سقف 100 میلیارد تومان افزایش دهد

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: جلسات و مکاتبات متعددی به‌منظور جبران خسارت باغداران با رئیس‌جمهور، معاون اول رئیس‌جمهور، رئیس سازمان مدیریت و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی و استاندار مازندران برگزار شد و پیشنهادات مجلس به آنان ارائه شد بعد از جلسات متعدد یک‌سری تصمیماتی برای جبران خسارت گرفتند که این تصمیمات برای حمایت از خسارت‌دیدگان کافی نبود.

علی‌محمد شاعری ادامه داد: پیشنهاد ما در این زمینه پرداخت حدود 200 میلیارد تومان به‌صورت بلاعوض و 400 میلیارد تومان به‌صورت تسهیلات کم‌بهره به کشاورزان بود درحالی‌که 30 میلیارد تومان بلاعوض و 200 میلیارد تومان به‌صورت تسهیلات کم‌بهره به تصویب دولت رسید.

وی اضافه کرد: در واقع اعتباری که به‌منظور جبران خسارت باغداران در دولت به تصویب رسید حدود 10 درصد پیشنهاد ما در پرداخت بلاعوض و 50 درصد پرداخت تسهیلات بود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها حدود 10 تا 15 درصد خسارت وارده به کشاورزان به‌صورت بلاعوض در دولت تصویب شد، تصریح کرد: انتظار ما این بود دولت از محل بودجه 10 و 12 بتواند بحران مرکبات در شمال را مدیریت کند ولی نتوانست در مدیریت این موضوع موفق عمل کند و موجب وارد شدن خسارت بسیار سنگین به کشاورزان و باغداران شد.

شاعری با اشاره به ریزش بخش عمده‌ای از محصول مرکبات در باغ‌های مازندران، افزود: این درحالی‌است که کسی به سراغ باغداران نمی‌رود در شرایطی که سازمان مدیریت بحران در وزارت کشور و اداره‌کل بحران محصولات کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی داریم که وظیفه آنان پیش‌بینی و مدیریت بحران‌ها است.

وی با اعلام اینکه بحران مرکبات و کیوی در شمال کشور، یخ‌زدگی انار در استان مرکزی و افزایش تولید گوجه‌ در جنوب کشور نشان داد که وزارت جهاد کشاورزی در تنظیم بازار و مواجه شدن با بحران‌های ‌کشاورزی ناتوان بوده و توانایی مدیریت بحران کشاورزی در شرایط خاص و ویژه را ندارد، بیان کرد: مدیریت زمانی می‌تواند کارآمدی خود را نشان دهد که در زمان بحران باشد زمانی‌که در شرایط بحرانی مدیریت نتواند تنظیم میان عرضه و تقاضا در بازار ایجاد کند به این معنا است که در این بخش دچار سوءمدیریت و ناکارآمدی هستیم.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس با تأکید بر اینکه پیشنهاد ما این بوده که دولت هرچه سریع‌تر کمک بلاعوض به باغداران را حداقل تا سقف 100 میلیارد تومان افزایش دهد، خاطرنشان کرد: همچنین در زمینه خرید محصولات درجه یک، دو و سه نیز سریع‌تر وارد بازار شود.

شاعری یادآور شد: دستورالعملی را وزارت جهاد کشاورزی تنظیم و به استان‌های شمالی ارسال کرده ولی این دستورالعمل اجرا نمی‌شود چرا که براساس ضوابط این دستورالعمل پیش‌بینی شده به‌نفع کشاورزان و باغداران نیست.

وی در پایان گفت: انتظار داریم هر چه سریع‌تر وزارت جهاد کشاورزی دستورالعمل جدید خرید مرکبات را اصلاح کرده و نسبت به اجرایی کردن آن نیز اقدام کند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

رضا از بابلكنار 6 دي 1395
با سلام
چرا دولت به مردم بيچاره نمي خواهد كمك كند اونم مردمي كه درآمدشان فقط از اين طريق هست واقعا مردم گناه دارند دولت سريع بيايد به ميدان و به داد اين قشر از مردم برسه
مازندرانی 6 دي 1395
جناب آقای شاعری جای آقای مهندس سید محسن موسوی تاکامی مدیر توانمند و متخصص مازندران در جهاد کشاورزی مازندران خالیست.
مازنی 6 دي 1395
درود بر مهندس سید محسن موسوی تاکامی مدیر توانمند و پرتلاش مازندران.
نا شناس 6 دي 1395
متاسفانه سازمان مدیریت بحران یکی از ... بخش های موثر در پیشگیری ، پیش بینی و اطلاع رسانی علمی و بموقع به مردم است و مدیریت .... ان ضررهای جبران ناپذیری بر استان در حوادث اخیر ازجمله برف اخیر داشته و دارد.
نا شناس 6 دي 1395
باسلام همه متاسفانه حرف می زنند. و می دانند این مدیران ناتوان و کم کارند ولی هیچ کاری انجام نمی دهند. یا شعار هست و دستشان در یک کاسه است.
یا توان جابجایی مدیران را ندارند.
کریم ابدی 7 دي 1395
اقای شاعری میدن ولی به خسارت دیده نمیدن یا به مدیران میدن یا نورچشمی انها ما در طوفان قائمشهر به ما ندادن به کی دادن الله اکبر!!!!!!!!!!!
نا شناس 7 دي 1395
مدیر محترم شمالنیور خواهشن جانبداری نکن !!!!اقای مهاجر لطفا وارد نشو خریدی صورت نگرفت من خودم رفتم تعاونی گفتن درجه 3 خرید نداریم کارخونه خرابه درجه 1 که نداریم زیرا همه یخ زده هست مونده درجه 2 که میگن یک جعبه نمونه بیار و به نظرم وقتی بار را بردی میگن نمونه با با بار فرق داره !!!!!پس نتیجه میگیریم نمیخرند
باغدار خسارت ديده 7 دي 1395
با سلام و خسته نباشيد خدمت آقاي دكتر شاعري واقعا باغداران مازندران با بحران بوجود آمده نابود شدند فقط محبت فرماييد جلوي واردات را بگيريد تا اينقدر محصول سالم كه كشاورزان با مشقت فراوان بدست آوردند و انبار زدند در شب عيد بتونه فروش بره....
نا شناس 8 دي 1395
وقتی اذعان دارین مدیران کشاورزی ناتوانن چرا عوضشون نمیکنین
باغدار نمونه 8 دي 1395
آقای شاعری لطفا زمینه های یادگیری روشهای پیشرفته برای مواجه با مخاطرات آب و هوایی و کاهش خسارتهای نظیر سرما زدگی محصولات باغی و کشاورزی در استانهای شمالی را برای باغداران فراهم آورید.

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.136 seconds.